Nederlands English

'A place for everything and everything in its place.'

Mrs Beeton, The Book of Household Management (1861)

 

 

'Have nothing in your house that you do not know to be useful, or believe to be beautiful.'

William Morris (1834 - 1896), designer, artist, writer

particulieren

 

ORGANIZING SESSIE
Uw kledingkasten zijn te vol. U hebt genoeg van al die stapels papier in uw huis. U gaat kleiner wonen. Een scheiding. Een verzameling die u eigenlijk in de weg zit. Een torenhoge stapel administratie, waar u niet meer door heen komt. U komt na jaren buitenland weer in Nederland wonen, maar weet niet aan welke verhuisdoos te beginnen. 

The Organizing Firm herkent uw specifieke privé-situatie en denkt met u mee bij het orde scheppen. Indien gewenst neemt The Organizing Firm het regelen van uw verhuizing ook uit handen. Neem contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek. 
 
WAT LAAT U NA?
In ieder leven komt een moment dat je je afvraagt wat je achterlaat, als je er niet meer bent. Daar hoeft u overigens niet oud of ziek voor te zijn. Waarom zouden uw kinderen of dierbaren zich door úw spullen, die u jarenlang heeft verzameld, moeten heen worstelen? En zijn uw belangrijke gegevens op orde? Het is voor uw nabestaanden erg prettig als zij niet naarstig hoeven te zoeken naar dat ene formulier of dat setje reservesleutels. 
 
The Organizing Firm helpt u aan de hand van een uitgebreide checklist met het inventariseren en het op een toegankelijke manier archiveren van uw belangrijke documenten (denk aan hypotheekakte, codicil, testament), en met het in kaart brengen van allerlei praktische zaken (denk aan sleutelbeheer, adressenbestand, wachtwoorden). Dat geeft u rust en voorkomt onnodige stress in verdrietige tijden. Neem contact op om uw wensen te bespreken. Het eerste gesprek is vrijblijvend en kosteloos.
 
QUICK SCAN
Is uw huishouden goed georganiseerd? Doe de Quick Scan van The Organizing Firm! Een uur lang een ervaren en deskundige professional organizer bij u thuis, die een frisse blik op uw huishouden werpt. Met praktische tips en nuttige adviezen voor handig opruimen en slim indelen van uw keuken, kamers of uw hele huis, waarmee u zelf direct aan de slag kan. Prijs: EUR 85,-- excl. BTW. Ook 's avonds of in het weekend; in beginsel beperkt tot de regio Den Haag. 
Neem contact op om een afspraak voor de Quick Scan te maken.