Nederlands English

'Don't agonize. Organize'. 

Florynce R. Kennedy (1916 - 2000), lawyer, civil rights activist

 

 

'Less is more.'

Robert Browning (1812 - 1889), poet; Ludwig Mies van der Rohe (1866 - 1969), architect

 

diensten

The Organizing Firm helpt particulieren en bedrijven letterlijk orde op zaken te stellen, thuis en op kantoor, van kledingkast en kinderkamer tot bureau en inbox. Rust, ruimte en overzicht is het resultaat. Zodat u uw kostbare tijd en ruimte weer kunt gebruiken voor wat er ècht toe doet. Maatwerk, persoonlijke betrokkenheid en stijlvolle begeleiding staan voorop. Vertrouwelijkheid is uiteraard gegarandeerd. The Organizing Firm beschikt over een groot netwerk van professionals naar wie eventueel kan worden verwezen (interieurontwerpers en -stylisten, vermogensbeheerders, veilinghuizen, notarissen, timmerlieden, belastingadviseurs, et cetera).

Cliënten van The Organizing Firm wonen en werken vooral in de grotere Randstad, maar ook in het buitenland: ouders met kinderen, ouderen, ondernemers, diplomaten en expats.

Het eerste gesprek (van ongeveer een uur) is kosteloos en uiteraard vrijblijvend. Tess Wouda Kuipers bekijkt de situatie bij u thuis of op uw kantoor en met haar bespreekt u uw wensen. Vervolgens stelt zij een heldere offerte op; u beslist daarna of u met The Organizing Firm wilt samenwerken. Een paar weken na de organizingsessie neemt zij contact met u op om te horen hoe het u bevalt en of u nog vragen heeft. U kunt ook een 'onderhoudsabonnement' afsluiten. U beslist wat er met de overbodige spullen gebeurt - The Organizing Firm prefereert die zoveel mogelijk milieuvriendelijk en duurzaam af te stoten. Ook dat wordt voor u geregeld.